aaaa Repsol oil | ssss
 • REPSOL в световен мащаб
  REPSOL е енергийна компания, присъстваща в повече от 50 страни в целия свят. Развива дейност в нефтената промишленост (проучване и добив, рафиниране и маркетинг). REPSOL е една от най-големите частни петролни компании в света.
 • REPSOL смазочни продукти
  В автомобилната индустрия, където новите технологични разработки се променят всеки ден, REPSOL предлагат широка гама от смазочни продукти за транспортния и индустриалния сектор. Продуктите са произведени в един от най-модерните заводи в света, разположен в Пуертолано, Испания.
 • Иновации и технологии в грижа за най-взискателните двигатели
  Продукти отговарящи на най-строгите регулации и стандарти за качество на водещите производители на автомобили. Създадени по специална технология, която осигурява максимална защита и перфектно смазване, подобрява ефективността и удължава живота на двигателя.
 • Смазочните продукти на шампионите
  Висок клас продукти тествани в най-взискателните състезания. Най-успешната история в моторните спортове, партньорство с Honda - Repsol Moto GP. Над 40 годишно сътрудничество, довело до 17 световни титли.
 • Отговорни към околната среда
  Продукти щадящи околната среда, произведени по технологии в съответствие със  съвременните регламенти за опазване на околната среда. Компанията има около 60 сертификата за качество в различни групи, базирани на стандарти като ISO 9001: 2008, TS 16949 и ISO 17025.
 • Професионалисти
  Фирма ТЕХ-КО като официален дистрибутор на смазочни продукти REPSOL се фокусира върху качеството на връзката със своите партньори и осигурява перфектно обслужване във всеки един момент, по всякакви въпроси. Разработена логистична мрежа позволява доставка навсякъде в България в рамките на 24 часа.

Добре дошли

Чрез този портал искаме да Ви запознаем със света на смазочните продукти на RЕPSOL. Тук имате достъп до онлайн продуктов каталог, съдържащ техническа информация, търсачката за най-подходящото масло за вашия автомобил, мотоциклет или друг вид машина. Тук Вие можете да се абонирате за нашия бюлетин. Всичко това представено в един достъпен и удобен за използване интерфейс.


Добре дошли на сайта на REPSOL.

Най-подходящото масло
за Вашия автомобил
Изберете масло